• -25%
  • Nou

Mintea Inconstienta (Romanian Standard Edition)

246,75 RON Salveaza 25%
329,00 RON
cu TVA

favorite

Trebuie sa te autentifici
Cantitate

An aparitie
2024
Numar jucatori
1 - 4
Durata joc
60 - 120
Varsta
12
Nota
7.93
Complexitate
4
Link BGG
Informatii preluate de pe BoardGameGeek
Mecanici de joc
Contracts, End Game Bonuses, Melding and Splaying, Open Drafting, Programmed Movement, Rondel, Set Collection, Solo / Solitaire Game, Tags, Worker Placement
Designer
Antonio Zax, Jonny Pac, Laskas, Yoma

La începutul anilor 1900, neurologul austriac Sigmund Freud a stabilit o teorie revoluționară numită psihanaliză, legată de studiul minții inconștiente. Pe măsură ce munca sa avansa, susținătorii se întâlneau în apartamentul lui Freud în fiecare miercuri pentru a discuta psihologie și simbolismul visului. Acest grup - Societatea Psihologică de Miercuri - a marcat începutul mișcării mondiale a psihanalizei.

Ca membru al acestei societăți, scopul tău este să creezi noi tehnici terapeutice, să înființezi cabinete, să crești clientela și să devii cel mai  distins contemporan al lui Freud. Pentru a reuși acest lucru cât mai bine, vei avea nevoie să împărtășești păreri, să discuți idei cu alți membri și să publici teorii. Și ca să te revigorezi, probabil vei avea nevoie de cafea - multă cafea.

Mintea inconștientă este un joc de tip „euro” care include plasarea de lucrători, construcția unui motor economic, acțiuni multiple și efecte în cascadă. Pe tura ta, poți plasa una sau două Idei (lucrători) pe o Masă de întâlnire centrală pentru a avea acces la o varietate de acțiuni, cum ar fi adăugarea de plăcuțe pe tabla ta de joc, tragerea și jucarea de cărți și deplasarea în orașul Viena. Locul în care îți plasezi Ideile determină, de asemenea, cât de departe trebuie să deplasezi călimara ta, activând un rând sau o coloană de efecte ale plăcuțelor de pe tabla ta de joc.

Pentru a-ți trata Clienții și a le interpreta Visele, trebuie să lucrezi cu o rezervă de resurse Insight, pe care le vei gestiona pe un cadran pe mai multe niveluri. Pe măsură ce lucrezi cu Visele manifeste de la nivelul de suprafață până la Visele latente adânc înrădăcinate, aceste Insight-uri îi vor ajuta pe Clienții tăi să ajungă la Catharsis. Acest lucru este reprezentat prin eliminarea Nivelurilor transparente de pe cărțile Clienților - deblocând abilitățile lor speciale continue și oportunitățile de punctaj la sfârșitul jocului.

Când grupul și-a consolidat Reputația, se anunță sfârșitul jocului, iar jucătorul care are cele mai multe puncte câștigă.

Joc de baza

Fisa tehnica

An aparitie
2024
Numar jucatori
1 - 4
Durata joc
60 - 120
Varsta
12
Mecanici de joc
Contracts
End Game Bonuses
Melding and Splaying
Open Drafting
Programmed Movement
Rondel
Set Collection
Solo / Solitaire Game
Tags
Worker Placement
Designer
Antonio Zax
Jonny Pac
Laskas
Yoma
Nota
7.93
Complexitate
4
Link BGG
https://boardgamegeek.com/boardgame/329500/unconscious-mind
Informatii preluate cu ajutorul BoardGameGeek

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Mintea Inconstienta (Romanian Standard Edition)

Write your review