Sistemul de precomenzi:

Cu siguranță ați putut observa pe site numărul mare de jocuri provenite din proiecte Kickstarter și Gamefound. Numărul lor este în continuă creștere și ele sunt disponibile la precomandă. Totodată unele titluri nou apărute, foarte așteptate, sunt uneori disponibile și ele pentru precomandă.

Pentru aceasta am introdus pe site-ul nostru un sistem de precomenzi pentru o mai bună gestionare atât de către clienți, cât și de către noi.

Sistemul funcționează în modul următor. Atunci când introducem un joc la precomandă, el va avea un preț promoțional valabil pentru o perioada de 1-4 luni. În acest timp, oricine alege să îl precomande va beneficia de acel preț special. Precomanda va fi înregistrată în contul dumneavoastră împreună cu prețul promoțional la care a fost precomandat.

Cum plasez o precomandă?

Precomanda se plasează la fel ca o comandă normală. Ea se înregistrează într-o secțiune separată în contul dumneavoastră unde se vor putea gestiona. În cazul în care vă răzgândiți, precomanda se poate anula fără nicio taxă suplimentară.
Când plătesc?
Plata pentru precomenzi o vom percepe în momentul în care trebuie să achităm pledgeul sau comanda întreagă pentru jocurile precomandate. Termenul de plată pentru o precomanda va fi de 1 lună.
Atenție: Nu înseamnă că jocurile au ajuns la noi în momentul în care se vor plăti precomenzile. În mod uzual, durează 1- 6 luni să le primim din momentul achitării.
Când primesc un joc precomandat și achitat?
Datorită situației actuale a transporturilor și a problemelor cu resursele pentru producție nu putem oferi termeni foarte clari pentru primirea jocurilor finanțate pe Kickstarter, pe Gamefound sau a titlurilor noi. Noi anunțăm imediat când aceste jocuri ajung în depozitul nostru. Clienții cu precomenzi au prioritate și aceste jocuri devin disponibile pe site doar după ce toate precomenzile au fost onorate.
Ce se întâmplă dacă am plătit și vreau să renunț la o precomandă?
Nu este nicio problemă, în momentul renunțării, noi vă returnăm toți banii plătiți fără niciun comision sau taxă.
Ce se întâmplă dacă proiectul de pe Kickstarter sau Gamefound întâmpină dificultăți?
În orice situație, noi ne asumăm responsabilitatea și vom returna banii achitați.