Politica de Retur

Potrivit OUG 34/2014 Art 9 alin 1: clientul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Este necesar ca produsele sa fie trimise inapoi de catre consumator inainte de a expira perioada de 14 zile. 

Contravaloarea transportului produselor catre REGATUL JOCURILOR va fi suportata de catre client;

Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna,  nefolosite si fara uzura; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate;

In situatia in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat;

Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor. Orice semn de uzura existent pe ambalaj / produs atrage anularea dreptului de returnare.

Pentru detalii specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta deteriorari de orice natura (uzura, zharieturi, rupturi, indoituri, pete, umezeala, etc). 

Pentru comenzile platite cu cardul, in cazul solicitarii unui retur, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Coletele cu produsele returnate se trimit la sediul nostru din Soseaua Oltenitei, Nr. 103, Cladirea ICTCM, parter, cod postal 041303, Bucuresti.